Hirdetés

budapest15ker.lap.hu / Óvodák, bölcsödék

Óvodák, bölcsödék

Óvodánk a Kolozsvár Általános Iskola és Összevont Óvoda egyik tagóvodája.

„ A legtöbb amit gyermekeinknek adhatunk: gyökerek és szárnyak” H. Carter

Kedves Szülők! Tisztelt Érdeklődők! Szeretettel köszöntjük Önöket a rákospalotai Hetedhét Óvoda honlapján! A Hetedhét Óvoda honlapja jelentős változásokon ment át. A változás nem öncélú. Szeretnénk olyan tartalmakkal és funkciókkal megtölteni az oldalainkat, amelyek informatívak és megkönnyítik a kapcsolattartást az óvoda és a szülők között.

A Beller Imre utcába a volt Beller Ovi helyén várja a Jégmadár Családi napkoziben a gyerekeket akár 20 hetes kortól. Szeretettel várjuk azokat a szülőket, akik biztonságban szeretnék tudni gyermeküket, és megfelelő tartalmas foglalkozásokat kínálunk piciknek és nagyobbaknak. A fejlődési szakasz a szenzomotoros vizsgálattal történik, melyenk alapján kerül abba a csoportba, ahol a foglalkozásokat má

László Gyula Gimnázium, Általános iskola és Óvoda Óvodánk a hetvenes években elsőként nyitotta meg kapuit az újpalotai lakótelepen. Azóta is igyekszünk elsők maradni! A hagyományos óvodai foglalkozásokon túl megszerveztünk több fakultációt is, hogy minél több gyermek találja meg az érdeklődésének megfelelő elfoglaltságot. Most szeretnénk, ha a gyerekek szülei is megtalálnák azokat az információkat melyek fontosak vagy érdekesek. Ha már idejár a gyermekük akkor olvassák a híreket, keressék a képeken, videókon a csemetét. Ha pedig még csak óvoda választás előtt állnak, akkor szeretnénk, ha bepillantást nyernének a mindennapjainkba. Reméljük nemsokára az Önök gyermekét is a mieink között köszönthetjük.

A Micimackó Óvoda honlapja

A Nevelési Tanácsadó olyan mentálhigiénés szolgáltatást nyújtó intézmény, melynek feladata a 3-18 éves beilleszkedési-, tanulási- és magatartási nehézséggel küzdő gyermekek problémáinak kezelése a szülők bevonásával.

Kerületi iskolák képekkel, elérhetőségekkel, és fórum lehetőséggel. Az intézmények saját videókat is feltölthetnek az intézmény oldalára. Továbbá minden intézmény 10 szempont alapján értékelhető, elősegítve az oldalt látogató szülők, tanulók választását. Minden intézménynek külön adminisztrációs felület biztosítja az adatok szerkesztését, és napi aktualizálását. Látogatottsági statisztika is van.

Hirdetés

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Óvodák, bölcsödék
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés